Online Tanfolyamok

Kitől fogsz tanulni?

Köbel Wolfgang, fitoterapeuta, hormonspercialista

Fitoterapeutaként dolgozom, a kilencvenes évek második fele óta országszerte előadásokat, előadássorozatokat tartok az egészséges életmódról, a természetes gyógymódokról. Több éve vezetek saját rendelőt, ahol főleg alternatív hormonterápiával, alternatív daganatterápiával foglalkozok.

Munkámban és kezeléseimben előtérbe kerül a holisztikus szemléletmód, hiszen alapelvként tekintek arra a tényre, hogy a test és lélek egymással szervesen összefüggő egészt alkot. Azt vallom, hogy a testi betegségek gyógyítása nem függetleníthető el a mentális, érzelmi, szellemi élet megújításától, kezelésétől. Ahogy a sok ezer éves bölcsességek is tanítják: “ép testben ép lélek”, vagy más szavakkal: “a vidám szív a legjobb orvosság”.

(Wolfgangról bővebben a Rólam menüben olvashatsz)

Miért végezd el a tanfolyamokat

Biztos te is észrevetted már, hogy ha illóolajokat használsz, nem olyan egyszerű elboldogulni a természet adta hatalmas útvesztőben.

Az illóolajok rendkívül erős hatóanyagokat tartalmaznak, és rendkívül sok is van az esszenciális olajokból, ezért szinte elképzelhetetlen, hogy egy ilyen labirintusból segítség, tudás nélkül kitaláljon az ember.

A legfontosabb, hogy biztonságosan tudd használni bármely illóolajat amelyik csak a kezedbe kerül. Magadnak és családodnak természetesen a legjobbat akarod nyújtani, de van itt még egy nagyon fontos dolog…

Ha egy illóolajat adsz egy családtagodnak, vagy egy barátodnak, vagy bárkinek, amire leginkább vágysz, hogy jó tapasztalatot és igazi segítséget nyújts.

Ezt nem tudod megtenni egy stabil tudás nélkül, és ebből adódóan előfordulhat, hogy nem pozitív élményt adsz valakinek, hanem esetleg kárt is okozol neki.

Ezen felül nem csak az illóolajokat ismerheted meg behatóan, hanem a másik oldalról is betekintést fogsz nyerni a természetes megoldások világába.

Témaspecifikus előadásokon megtanulhatod, hogy egy-egy kihívást, hogyan és mivel lehet a legprofibb módon leküzdeni, legyen ez az inzulinrezisztencia és túlsúly, vagy akár a pajzsmirigy és hormonrendszer.

Miért végezd el a tanfolyamokat?

A tanfolyamok előnyei

Te is szeretnél tőlem tanulni? Menjünk tovább együtt!

Nagyon szeretem Wolfgang tanfolyamait és online megtalálható anyagait. Kezdő olajfelhasználó korom óta a mai napig sokat hallgatom őket, a tanfolyamok mellett sokszor főzés és takarítás közben is ő szól a háttérben. 🙂
N. Betti
Egy hatalmas tudással rendelkező, nagyon jó humorú, kedves, szimpatikus,türelmes embernek tartom. Fantasztikusan jó szakember,aki sokat tett le az asztalra mégis a Földön jár és nem csak orvosilag tudja a tudását prezentálni másoknak, hanem az egyszerű ember számára is tisztán érthetővé teszi végtelen tudását. Árad belőle a jóindulat, a segítőkészség, a szeretet, így könnyű benne megbízni, ezt az ember érzi.
B. Éva
Nagyon szeretem Wolfgang nagy tudását, amelyet a lexikális elemeken kívül egy hatalmas tapasztalat hitelesít. És nagyon szeretem a humorát, mellyel színesebbé teszi az előadásait. Meg olyan emberi figura, nem egy elszállt professzor a tudomány felhőiben, és meri magát esendőnek mutatni. Szóval: hiteles.
B. János
Röviden és tömörem, hogy mit szeretünk benne: Megjelenése, orgánuma, hozzáállása, empátiája, "szerintünk" a szakmai felkészültsége és minden olyan ami emberivé teszi. Egyszerűen imádjuk. Egy olyan gödörből húzott ki bennünket, amit utólag látunk - még a mélységét nem ismerjük - hogy nélküle nem ment volna. Ha többet írnánk az már ömlengés lenne.
T. Irén

Kiknek való a tanfolyam?

Neked, ha teljesen kezdő vagy

Hiszen több alapozó, bevezető tanfolyamunk van, melyek segítségével könnyebben megértheted, hogy hogyan is működik pontosan az illóolaj. És persze megkapod az alapvető tudást amely szükséges családod egészségének természetes támogatásához, fejlesztéséhez.

Neked, ha már használsz és ajánlasz illóolajokat

Hiszen az minden bizonnyal nagyon sok új információt kapsz az igazi, biztonságos és hatásos
illóolaj használathoz. Ezzel a tudással már igazán magabiztosan használhatod vagy ajánlhatod az illóolajokat magas, profi színvonalon.

Neked, ha továbbfejlesztenéd meglévő tudásodat

Hiszen Wolfgang közel 30 éves tapasztalata igazi kincseket rejteget a számodra. Garantáltan nagyszerű új praktikákat fogsz hallani ezeken a tanfolyamokon, illetve betekintést nyersz az illóolajok kémiájába, és
rendkívül hatásos recepteket, keverékeket fogsz megtanulni.

Mit tartalmaznak a kurzusok?

Csomagjaink tartalmaznak intenzív tanfolyamokat és rövidebb workshopokat. Kattints a plusz jelre, hogy lásd melyik tanfolyamban miről tanulhatsz!

Körülbelül 12 órányi videó anyag, rövidebb modulokra bontva.

 • Mióta használja az emberiség az illatokat és az illatos növényeket és mire?
 • Ki fedezte fel az illóolaj gyártását?
 • Ki fogalmazta meg az „aromaterápia” szót
 • Tradicionális vs. modern Aromaterápia – különböző szempontok egy témára
 • Az aromaterápia biológiai háttere
 • Az aromaterápia kémia kis 1×1-e
 • Biztonság és helyes alkalmazás
 • Illóolajok minősége és tisztasága
 • 17 alapvető illóolaj részletes monográfiája

Körülbelül 16 órányi videó anyag, rövidebb modulokra bontva.

 • Miért keverünk különböző illóolajokat?
 • Milyen keverési módszereket ismerünk?
 • Hogyan használjuk a különböző keverék olajokat a gyakorlatban?
 • A doTERRA keverék olajok részletes bemutatása és elemzése.

Körülbelül 3 óra hosszúságú előadások egy-egy meghatározott témában, rövidebb egységekre bontva. Például…

 • Felborult női hormonháztartás
 • Daganatos megbetegedések
 • Keringési betegségek
 • Pajzsmirigy

Körülbelül 16 órányi videó anyag, rövidebb modulokra bontva.

 • 40 különböző illóolaj részletes monográfiája

Körülbelül 8 órányi videó anyag, rövidebb modulokra bontva. Elengedhetetlen tudás terapeuták számára.

 • Mi a praktikus haszna az illóolajok kémiai ismeretének?
 • Alapok, eszközök megértése
 • Kémiai csoportok megértése

Egy adott témát részletesen körbejáró, körülbelül 8 óra hosszúságú oktatások, például…

 • Egy nap a súlycsökkentésről
 • Daganatos megbetegedések
 • Intenzív pajzsmirigy tanfolyam

Leggyakoribb kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

A tanfolyamokat egy zárt tanulói felületen fogod elérni a vásárlást követően.

Az oktatások egyaránt megtekinthetők számítógépről, tabletről és telefonról is.

Ez tanfolyamonként változó. A hosszabb kurzusok 8-16 óra videó anyagot tartalmaznak, míg a workshopok 3 óra videóanyagot.

A válasz egyszerű. Örökre! Ha megvásároltál egy tanfolyamot vagy egy csomagot, örökös hozzáférést kapsz az adott oktatáshoz/oktatásokhoz.

Nem. A tanulói fiókod kizárólagos felhasználású. A rendszer magától szűri, hogy egyszerre hányan, illetve honnan vannak bejelentkezve, és ha úgy érzékeli, hogy egy fiókot többen is használnak, le fogja tiltani a fiókot végérvényesen. Ezért figyelj, hogy soha ne oszd meg mással a felhasználóneved és a jelszavad.

Nem szükséges. Azonban ha szeretnéd hatékonyan, biztonságosan és tudatosan használni az aromaterápiát és a természetes megoldásokat, akkor garantáltan hatalmas hasznodra válik a tanfolyamok elvégzése.

Csupán internetkapcsolatra, egy számítógépre, telefonra, vagy tabletre lesz szükséged és a magyar nyelv ismeretére.

A családod és barátaid körében biztosan. Azonban valódi aromaterapeuta csak iskolában válhat belőled.

Ha végigérsz egy tanfolyamon, egy nyomtatható igazolást róla, hogy elvégezted.

Ez a te döntésed. Ha szeretnéd ismét meghallgatni, szeretnél bármikor hozzáférni az előadásokhoz, biztosan nem fogod megbánni, hogy újra belevágsz.

Örökös Tagság

Nézd meg a megvásárolt tanfolyamokat bárhol és bármikor! Haladj a saját tempódban, szánj mindenre annyi időt, amennyire szükséged van!

Nagyobb csomagra váltanál? Nincs gond. Semmiért sem kell kétszer fizetned. Válts nagyobb csomagra és fizesd ki csak a különbözetet!

Alap csomag

27.900 Ft

Haladó csomag

Szakértő csomag

Minden egyben csomag

Csak egy workshopot szeretnél meghallgatni? Válogass kedvedre a listából!

Workshop

5.990 Ft

© Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF